I januari 2018 ger jag två intensiva helger i Roy Hart röstarbete:

DEN MÄNSKLIGA RÖSTEN

19 – 21 januari på Konstepidemin, Gröna Rummet och ateljé 201 och den 26 – 28 januari, samma plats. Båda kurserna är fulltecknade. Är du intresserad så hör av dig för att få information om nästa tillfälle.

Det internationella kompaniet Roy Hart Theatre har under många decennier metodiskt undersökt den mänskliga rösten utifrån tanken att alla röster har tillgång till ”den stora rösten” som rymmer alla tänkbara vokala uttryck. Genom att låta rösten ljuda i andra kroppsliga rum än de vi vanligen använder får vi tillgång till både en större och rikare röst men också till djupt personligt material.

Under kursen kommer vi att arbeta med att utveckla den unika rösten. Ta med ditt projekt eller en text/ sång som du kan utantill och som du vill undersöka närmare.

Det här är en kurs som är öppen för alla. Anmäl dig genom att maila adas@konstepidemin.se och berätta lite om dig själv.
Vi arbetar fredagen den 19 jan kl. 17 – 21, lördagen den 20 jan kl. 11 – 17 samt söndagen den 21 jan kl. 10 – 16 med kortare pauser för mat. Ta gärna med egen mat, det finns kök/mikro.
Max antal deltagare: 8.

Kostnad: 3000 kronor. För arbetslösa/studerande: 2000 kronor.

Ledare: Fia Adler Sandblad, skådespelare, dramatiker, och Roy Hart-lärare från CAIRH, Centre Artistique International Roy Hart.

För mer information/anmälan: maila: fia@konstepidemin.se

Läs mer om Roy Hart Theatre här

Kursen genomförs med stöd av SENSUS studieförbund.

studio11DSC04050